Start uw onderneming

10 zakelijke voordelen

Lees nu

How can we help you  in accelerating your start-up/scale-up?

10 zakelijke voordelen die we graag willen delen

1. DE MENSEN: TOEGANG TOT HIGH TECH EXPERTISE

Uiteraard, bij het bouwen aan een succesvol bedrijf draait het allemaal om toegang tot buitengewoon talent. Op High Tech Campus Eindhoven werken mensen van 100 verschillende nationaliteiten. We zijn trots op onze internationale reputatie als centrum van zakelijke en technologische uitmuntendheid; maar we zijn ook een Campus met een open, coöperatieve cultuur waarin iedereen welkom is.

Op de Campus werken meer dan 12.000 hoogopgeleide professionals die excelleren in hun werkveld. Nog eens 50.000 high tech professionals werken in de regio Brainport. Zowel de Technische Universiteit Eindhoven als de Nederlandse Organisatie voor toegepast-natuurwetenschappelijk onderzoek (TNO) zijn een broedplaats voor talent.

2.DE KRACHT VAN HET INTERNATIONALE CAMPUS NETWERK

Richt uw ogen op ons bedrijfslogobord. Dit is ons krachtige high tech netwerk, de sleutel tot het succes van High Tech Campus Eindhoven. Hieronder vindt u slechts een selectie van de meer dan 200 technologische bedrijven op de Campus, welke op nog geen vijf minuten lopen van elkaar zijn gevestigd. De aanwezigheid van multinationals zoals Philips, NXP en Intel, evenals onderzoeksinstituten zoals Holst Centre en Solliance, betekent dat er een schat aan expertise en kennis is op High Tech Campus Eindhoven. En het cluster van onderzoekscentra wordt alsmaar groter. Open een deur en reik uit naar de rest van de wereld!

3. ALLES IS DICHTBIJ

Richt uw ogen op ons bedrijfslogobord. Dit is ons krachtige high tech netwerk, de sleutel tot het succes van High Tech Campus Eindhoven. Hieronder vindt u slechts een selectie van de meer dan 200 technologische bedrijven op de Campus, welke op nog geen vijf minuten lopen van elkaar zijn gevestigd.

De aanwezigheid van multinationals zoals Philips, NXP en Intel, evenals onderzoeksinstituten zoals Holst Centre en Solliance, betekent dat er een schat aan expertise en kennis is op High Tech Campus Eindhoven. En het cluster van onderzoekscentra wordt alsmaar groter. Open een deur en reik uit naar de rest van de wereld!

4. DE MAGIE VAN DE OPEN SAMENWERKING

De Campus een uniek ecosysteem van grote(international) bedrijven, onderzoeksinstituten, snelgroeiende bedrijven, startups en service bedrijven. Het ecosysteem van de Campus werkt doordat alle deuren altijd open staan. Hoge muren rondom onderzoeksfaciliteiten hebben twee nadelige effecten: het weerhoudt potentiële partners er van een kijkje op de Campus te nemen en het weerhoudt werknemers er van buiten de muren te kijken. Dit kan fataal zijn wanneer je concurreert met bedrijven die wel samenwerken, niet alleen met elkaar maar ook met hun klanten. Dit leidt tot tunnelvisie en zelfgenoegzame cultuur waarin men niet kritisch naar zichzelf durft te kijken. Innovatie is geen afdeling, innovatie is een cultuur. Op High Tech Campus Eindhoven zit open samenwerking in ieders DNA.

5. GEZINSVRIENDELIJK – EDUCATIEVE VOOR IEDEREEN

High Tech Campus Eindhoven begrijpt de behoeften van alle 100 nationaliteiten van onze internationale gemeenschap. De Campus beschikt over professionele dagopvang voor kinderen tussen de 0 en 13 jaar. Wij begrijpen dat onderwijs een belangrijke factor is in de beslissing waar u uw kinderen wilt laten opgroeien.

Het zuidoosten van Nederland beschikt over uitstekende scholen die gespecialiseerd zijn in basis- en middelbaar onderwijs voor kinderen van expats tussen de 4 en 19 jaar. Deze scholen volgen wereldwijd erkende internationale curricula en alle lessen zijn Engelstalig. De International School Eindhoven is nabij gelegen en is onderdeel van een scholennetwerk verspreid door heel Nederland. Zij worden deels gesubsidieerd door de Nederlandse overheid waardoor schoolkosten betaalbaar zijn. Privé, onafhankelijke internationale scholen en is ook beschikbaar.

6. UITVINDINGSKAPITAAL GEEFT TOEGANG TOT FINANCIÉEN

Snelle verbeteringen in high tech technologieën drijft exponentiële innovatie.

Het huidige tempo van technologische vooruitgang is nog nooit zo hoog geweest en laat nog geen tekenen van vertraging zien. Veranderingen voortkomend uit exponentiële innovatie verhogen de druk op bedrijven om goed te presteren. Eindhoven is de meest innovatieve stad van de wereld, gebaseerd op het aantal patentaanvragen per dag, 22,6 patenten per 10.000 inwoners, volgens recent onderzoek door de Organization for Economic Co-operation and Development. Gemiddeld worden er vier patenten per dag aangevraagd door bedrijven op de Campus.

7. RESET JE WERK-PRIVÉ BALANS

Het Campus Wellness Centre is volledig uitgerust met de nieuwste Life Fitness uitrusting. Health Promotion trainers en coaches geven advies over een persoonlijk fitness profiel evenals individueel trainingsadvies. Er zijn groepslessen voor onder andere Tae-Bo, steps, circuittraining en spinning.

High Tech Campus Eindhoven heeft ook een eigen sportclub met de nieuwste faciliteiten. Campus Sports organiseert verschillende binnen- en buitensport activiteiten op de Campus. Lidmaatschap van een sportclub biedt natuurlijk ook kansen ontmoeten en om een sociaal netwerk op te bouwen. Lidmaatschap is toegankelijk voor alle medewerken op de Campus. De Campus heeft een open, groen en parkachtig karakter. Met zo’n 15 kilometer aan voet- en fietspaden is er genoeg ruimte voor ontspanning tussen het hectische werk door.

8.TOEGANG TOT UITMUNTENDE ONDERZOEK EN TESTFACILITEITEN

De Campus biedt een breed scala aan geavanceerde innovatieve diensten, expertise en high tech faciliteiten aan, welke te gebruiken zijn in het gehele innovatieproces. Van concept creatie, prototyping en kleine productieoplages tot aan duurzaamheid en industrial process consulting.

We bieden toegang tot 25.000 vierkante meter aan multifunctionele laboratoria en clean rooms, betrouwbaarheidstesten, controle op elektromagnetische compabiliteit (EMC) en RF/DC meting laboratoria. High Tech Campus Eindhoven is juridisch en financieel onafhankelijk.

9. VOLLEDIGE ONDERSTEUNING VOOR HIGHTECH STARTUPS

HighTechXL is Europa’s prime hub voor high tech hardware startups. HighTechXL Plaza ondersteunt jonge bedrijven met betaalbare kantoren, laboratoria en services. De gebouwen βèta en Mμ zijn toegewijd aan startups in een verdere stage en spin-offs. Huurders krijgen toegang tot het netwerk van Brainport van technische en financiële adviseurs, evenals de mogelijkheid tot het meedoen aan de campus activiteiten.

10. SNEL & GEMAKKELIJKE INTERNATIONALE CONNECTIES

Het treinstation van Eindhoven is een belangrijk knooppunt voor snelle intercity treindiensten naar Amsterdam (Schiphol), Rotterdam en een groot aantal plaatsen in onder andere België en Duitsland. Eindhoven Airport is de op een na grootste luchthaven van Nederland en heeft een directe verbinding met meer dan 70 Europese bestemmingen waaronder Londen, Berlijn en Dublin. Eindhoven is de thuisbasis van voetbalclub PSV (Philipse Sport Vereniging). Daarnaast zijn er meerdere musea, kunstgalerijen, concertlocaties, theaters, winkels en boetiekjes. Een van Europa’s grootste zwembaden is gelegen naast de Campus in het Nationaal Zwemcentrum de Tongelreep. De provincie Noord-Brabant biedt 50.000 banen in de high tech, automotive, life science, gezondheidszorgs, voedsel, (industrieel) ontwerp en ontwikkelingsindustrie. Het zuiden van Nederland is perfect voor sporten als hiken, fietsen, joggen of wandelen. Van bossen tot weiden, we hebben het allemaal.

Leer meer over onze gebouwen, netwerken en programma's

Stel ons een vraag

How can we help you  in accelerating your start-up/scale-up?You're using an old browser
The support for your browser is limited. To enhance your internet experience it's recommended to update your browser. Update browser now!

×