Start uw onderneming

Het ultieme start-up klimaat

Start-ups zijn van groot belang voor het ecosysteem van High Tech Campus Eindhoven. Daarom besloten we in 2018 om onze faciliteiten voor start-ups fors uit te breiden tot High Tech Plaza. Een hub met drie gebouwen, die samen een ecosysteem vormen. Als onderdeel van High Tech Campus Eindhoven heb je als start-up gemakkelijk toegang tot high tech faciliteiten, meer dan 200 bedrijven en instituten (zoals Philips, NXP, IBM, Intel, TNO, Holst Centre en Solliance), internationale netwerken en meer dan 12.000 slimme mensen. Wij hechten veel waarde aan de aanwezigheid van start-ups in ons ecosysteem en bieden hen dan ook een speciale plek in het ecosysteem.

High tech start-up ecosysteem

Met de aanwezigheid van technische internationale bedrijven zoals Philips, ASML, NXP, FEI Company, DAF, VDL en TomTom is Brainport Eindhoven altijd een goede locatie geweest om je tech bedrijf te beginnen en te laten groeien. High Tech Campus Eindhoven is het kloppend hart van deze technologische hotspot. Met High Tech Plaza als speciale hub voor start-ups.

De magie van de Campus is simpel: de mensen. Dit unieke ecosysteem mixt de passie van start-ups met de kracht van de grote internationale bedrijven en de diepgaande kennis van toonaangevende instituten.

Met ons accelerator programma HighTechXL, meer dan 500 evenementen per jaar en uitstekende faciliteiten vormt de Campus de perfecte plek om je start-up te beginnen en te laten groeien.

Voordelen in ons start-up ecosysteem
Meer dan veertig procent van alle patentaanvragen in Nederland komt van bedrijven op deze Campus. Mede daarom zijn veel relevante partners voor technische bedrijven (zoals patentbureaus, investeerders, marketingbedrijven) hier gevestigd. Deze diversiteit aan bedrijven draagt bij aan het goed functionerende ecosysteem. Hier voegden we in 2018 een nieuwe dimensie aan toe. 

We breidde onze bestaande start-up community uit van een gebouw naar drie aangrenzende gebouwen. Drie gebouwen, een community. Dit ecosysteem in het grotere ecosysteem vormt de ideale instap voor start-ups. Meer weten?  

GET MORE INSIGHTS

Start-up Workspace

HighTechXL (HTC 27)Starters Werkruimte
Mu - TWICE Eindhoven (HTC 10)Business Accelerator
Meer Kantoorlocaties

Start-up & Scale-up companies

Ypsilon LogoYpsilon PCSStart-up/Scale-up
Nearfield LogoNearfield InstrumentsStart-up/Scale-up
Carbyon BigCarbyonStart-up/Scale-up
Logo-UsonoUsonoStart-up/Scale-up
Meer Bedrijven

Facilities & Services you can use

GGD Brabant-ZuidoostSociale services
TlaBRestaurants
Meer Faciliteiten
Learn more about our existing workspaces, networks or programs

Ask us your question:

How can we help you  in accelerating your start-up/scale-up?
Paul van Son
Paul van Son

Innovation Manager
paul.van.son@hightechcampus.comYou're using an old browser
The support for your browser is limited. To enhance your internet experience it's recommended to update your browser. Update browser now!

×