Over de Campus

Campus Historie

Lees nu

Didn't you find the information you were looking for?  Tell us how we can help you!
De drijvende kracht achter de oprichting van High Tech Campus Eindhoven is Philips. Aan het einde van de jaren 1990 werden de R&D-activiteiten van Philips verspreid over heel Eindhoven. Om dit tegen te gaan richtte Philips in 1998 de Philips High Tech Campus op voor al haar R&D-activiteiten. Dit bleek een waar succes. De open sfeer en concentratie van hoogwaardige kennis leidde tot interactie tussen onderzoekers in verschillende technische disciplines. Kennisdeling en wederzijdse inspiratie leidde tot een opleving van de innovatieve capaciteit van de organisaties. Om dit proces nog verder te versnellen opende Philips in 2003 de Campus voor andere technologiebedrijven. Dit resulteerde in een enorme groei van innovatieve bedrijven - groot en klein - die graag onderdeel uit wilden maken van op deze R&D hotspot.

In maart 2012 is de Campus een nieuwe weg ingeslagen toen zij verkocht werd door Philips aan Ramphastos Investments, een onafhankelijke organisatie.


Didn't you find the information you were looking for?

Send us your message:

How can we help you?
Hilde de Vocht
Hilde de Vocht

Marketing and Communications Manager
hilde.de.vocht@hightechcampus.com
+31 40 230 5510You're using an old browser
The support for your browser is limited. To enhance your internet experience it's recommended to update your browser. Update browser now!

×