Zaken doen

>NIEUW< Duurzame Landschapsvilla (HTC 85)

Meer details

KLIK HIER OM DE BROCHURE TE DOWNLOADEN
Nieuw Kantoorgebouw

In het voorjaar van 2021 wordt er een nieuwe landschapsvilla geopend op de High Tech Campus in Eindhoven. Het gaat om een duurzame, slimme kantoorvilla voorzien van de nieuwste technieken.

De landschapsvilla komt te liggen aan het water, in het hart van het Campusterrein. De nieuwbouw wordt gerealiseerd conform de internationale certificeringsnormering WELL GOLD. Dat betekent onder andere strenge luchtverversingseisen en een lichtontwerp dat past bij een optimale werkomgeving.

De grote raampartijen in combinatie met de ligging aan het water maken deze villa uniek. De instapklare kantoorruimten zijn beschikbaar van circa 250 tot 2.500 m².

‘Op de High Tech Campus werken ruim 12.000 professionals aan de nieuwste technologieën in de wereld van morgen. We focussen ons daarom niet alleen op de duurzaamheid van onze gebouwen, maar we richten ons ook op de medewerkers die op de Campus werken’, vertelt Van Oijen. ‘Een gezonde werkplek is enorm belangrijk. Zo brengen we innovatie nog verder.’

De nieuwe landschapsvilla is duurzaam, en ook slim. ‘Zo kunnen medewerkers hun kantoor monitoren, door bijvoorbeeld met hun smartphone de verlichting aan te sturen.’ Daarnaast wordt de verwarming en koeling van het gebouw duurzaam opgewerkt middels een zogenaamde Warmte Koude Opslag (WKO). ‘Samen met een dak vol zonnepanelen, past dit gebouw dan ook perfect in de ambitie van de High Tech Campus om in 2025 de duurzaamste campus van Europa te worden.’

USP's
  • Slim en duurzaam gebouw
  • Uitgerust met zonnepanelen
  • Well Gold standaard
  • Kantoorruimte variërend van 250 tot 2500m2
  • Prachtig uitzicht over de vijver
  • Transparant met grote ramen
KLIK HIER OM DE BROCHURE TE DOWNLOADEN
Htc 85 Inside
11951 20200408 Ai Brug Middagzon
Htc 85 Pano
Htc85 Community
11951 20200408 Ai Brug Avondzon
Wilt u ook deel uitmaken van ons hightech ecosysteem?

Neem contact op voor de mogelijkheden

KLIK HIER OM DE BROCHURE TE DOWNLOADEN
Jean-Paul van Oijen
Jean-Paul van Oijen

Commercial Director
jeanpaul.van.oijen@hightechcampus.comYou're using an old browser
The support for your browser is limited. To enhance your internet experience it's recommended to update your browser. Update browser now!

×