Evenementen
Sport

Zomercompetitie Voetbal 2019

13 jun. 2019 - 01 aug. 2019

Zin om door te voetballen deze zomer en teambuilden met collega's? Doe dan mee met de allereerste Zomercompetitie Voetbal in Eindhoven!

De Zomercompetitie (ZC) is het grootste en leukste bedrijfsvoetbalcompetitie van Nederland. Het is hét sportevenement exclusief voor bedrijventeams in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven en Den Haag. Het verbindt zakelijk Nederland op een informele wijze door middel van sport, professioneel netwerken en entertainment. Niet voor niets hanteren wij met trots het motto “Meer dan alleen sport!”. Ons doel is om sport op een laagdrempelige manier te koppelen aan informeel netwerken en gezelligheid voor collega’s. 

Sporten is gezond en sporten met collega’s beïnvloedt op een positieve manier de gezondheid van werknemers; zowel fysiek als mentaal. Teams uit een professionele doelgroep zorgen voor een andere sfeer zowel op als naast het veld dan de reguliere competitie. Daarom gebruiken we sport als de ‘kapstok’ in onze core business en hangen we daaromheen een tal van activiteiten; zoals de pubquiz, proeverijen, BBQ en groot eindfeest. Deze bieden een ideale gelegenheid voor netwerken en onze interactieve website ondersteunt de professionele structuur. 

Je speelt in het format 6x6 op donderdagavond je wedstrijden op het kunstgrasveld van RPC maar omkleden, douchen en borrelen doe je in het clubhuis van Oranje-Rood samen met de deelnemers van de EY VODW Zomercompetitie Hockey; een uniek gezellige combinatie. Wedstrijden zijn 2x25 minuten met (professionele) scheidsrechters en custom made FIFA ballen, waarvan je team ook eentje cadeau krijgt.

Kosten: €895,- per team, inclusief activiteiten en eindfeest / BBQ voor 12 personen

Schrijf je in via http://zomercompetitie.com/eindhoven-football.html

Zomercompetitie Voetbal 2019
  • Datum: 13 jun. 2019
  • Starttijd: 19:00
  • Eindtijd: 00:00
  • Locatie: Oranje Rood
  • Prijs: € 895
  • Website
Registreer nuYou're using an old browser
The support for your browser is limited. To enhance your internet experience it's recommended to update your browser. Update browser now!

×