Evenementen
Training/Workshop

NLP Café - Kaders & Herkaderen

27 mrt. 2019, 18:00 - 20:30

Kaders zijn de grenzen waarbinnen iets zich afspeelt. Er zijn verschillende soorten kaders en deze krijgen vooral een functie wanneer je ze zelf gaat veranderen. Dit proces heet herkaderen en zorgt ervoor dat de betekenis van een situatie of ervaring kan veranderen.

Kaders zijn de grenzen waarbinnen iets zich afspeelt. Er zijn verschillende soorten kaders en deze krijgen vooral een functie wanneer je ze zelf gaat veranderen. Dit veranderproces heet herkaderen en zorgt ervoor dat de betekenis van een situatie of ervaring wijzigt.

Hoe beter je wordt in herkaderen, hoe gemakkelijker het wordt om situaties vanuit andere perspectieven te ervaren. Het voordeel hiervan is dat je zelf meer keuzemogelijkheden krijgt van hoe je iets interpreteert, welk gevoel iets je geeft en welk gedrag je wanneer wilt aannemen.

Op woensdag 27 maart kun je samen met Guus, Dion en je mede-deelnemers aan de slag om de principes van kaders en herkaderen te leren. Je leert deze op een praktische manier toe passen in je leven, waardoor je de keuze krijgt om je leven gemakkelijker te maken.

NLP Café - Kaders & Herkaderen
  • Datum: 27 mrt. 2019
  • Starttijd: 18:00
  • Eindtijd: 20:30
  • Locatie: Conference Center, High Tech Campus 1b, 5656 AE Eindhoven, Nederland
  • Prijs: € 500
  • Website
Registreer nuYou're using an old browser
The support for your browser is limited. To enhance your internet experience it's recommended to update your browser. Update browser now!

×