Evenementen
Technologie

HighTech meets Agro - Crop Protection

23 mei 2017, 12:00 - 17:30

Holland Innovative organiseert elk jaar diverse HighTech Meets events. Doelstelling is het stimuleren van open innovatie, uitwisselen van kennis en ervaring én het genereren van nieuwe ideeën en projecten. Vaak ontstaan deze op het kruisvlak van markten en kennisgebieden die actief worden opgezocht. Deze Hightech meets Agro staat in het teken van Crop Protection.

Gewas-, en bodemziekten, plaagdieren en onkruiden vormen een grote kostenpost bij de teelt van gewassen in alle soorten en maten. Aantasting van het gewas resulteert in verlies in opbrengst en kwaliteit van de geteelde producten. De regels omtrent het gebruik van gewasbeschermingsmiddelen worden steeds meer aangescherpt. Hierdoor groeit de vraag naar innovatieve oplossingen voor de huidige knelpunten of geheel vernieuwende alternatieven met betrekking tot gewas bescherming. Een tijdige detectie van ziekten om verdere uitbraak te voorkomen, het slimmer toedienen van pesticiden of herbiciden of hightech combineren met biologische bestrijding zijn hier voorbeelden van. Welke technieken worden op dit moment ingezet en welke innovaties kunnen nog verwacht worden?

HighTech meets Agro - Crop Protection
  • Datum: 23 mei 2017
  • Starttijd: 12:00
  • Eindtijd: 17:30
  • Locatie: Forward Farm Bayer CropScience in Abbenes
  • Prijs: € 95
  • Website
Koop KaartjesYou're using an old browser
The support for your browser is limited. To enhance your internet experience it's recommended to update your browser. Update browser now!

×