Evenementen
Sport

High Tech Campus Triathlon

01 sep. 2019, 8:00 - 18:00

De High Tech Triathlon is een initiatief van Campus Health & Sport Club en Squadra events.

Op zondag 1 September 2019 wordt er een unieke innovatieve Triathlon georganiseerd in Eindhoven, en wat voor één! De High Tech Campus is het decor van dit spectaculaire evenement. Er zijn individuele en estafette afstanden van een 1/8  en een 1/4 Triathlon voor werknemers van de Campus en open series voor liefhebbers van buitenaf.

De High Tech Campus staat bekend als de slimste km² van Nederland en wordt door velen omschreven als het Silicon Valley van Europa. Ruim 200 bedrijven en 11.000 werknemers zijn hier dagelijks bezig met het ontwikkelen van nieuwe technologieën en innovaties. Naast deze bedrijvigheid heeft de High Tech Campus alle faciliteiten in huis om een unieke Triathlon te organiseren.

  • Er wordt gezwommen in de vijver van de Campus
  • Het supersnelle fietsparcours loopt langs het hoofdkantoor van Shimano
  • Er wordt gelopen langs bedrijven als Philips, NXP en ASML
  • En er wordt gefinisht op de boulevard van het terrein; The Strip!

In de ochtend zullen werknemers van de High Tech Campus de strijd aangaan met elkaar en s’middags zijn liefhebbers en atleten van buitenaf aan de beurt. Meer informatie over de starttijden en inschrijven vind je op de website.

De toegang tot het terrein en Campus Pop is uiteraard gratis! Ook voor bezoekers.

We gaan iets gaafs doen dit jaar tijdens de High Tech Triathlon! We gaan ons evenement namelijk combineren met een muziekfestival!

Campus Pop is inmiddels een begrip op de High Tech Campus. Georganiseerd door en voor werknemers op campus. Jazz, pop, Nederlands, oldies, rock ’n roll, punk, alle soorten muziek komen voorbij en dat verdient een groot podium. Daarom vonden wij het een geniaal idee om dit te combineren met onze triathlon. Zeg nou zelf; het zwemt, fietst en loopt toch een stuk fijner met opzwepende muziek op de achtergrond? En hoe leuk is het om na afloop nog gezellig een biertje te drinken met je sportmaten?

Ben je geen deelnemer van de triathlon, maar vind je het wel leuk om te komen kijken? Iedereen is welkom en de entree is gratis! Campus Pop zal rond de klok van 13.00 uur starten en eindigt om 18.00 uur.

High Tech Campus Triathlon
  • Datum: 01 sep. 2019
  • Starttijd: 8:00
  • Eindtijd: 18:00
  • Locatie: High Tech Campus Eindhoven
  • Prijs: € 37.50
  • Website
Registreer nuYou're using an old browser
The support for your browser is limited. To enhance your internet experience it's recommended to update your browser. Update browser now!

×