Evenementen
Sport

EY VODW Zomercompetitie Hockey 2019

13 jun. 2019 - 01 aug. 2019

Zin om door te hockeyen deze zomer en teambuilden met collega's? Doe dan mee met de EY VODW Zomercompetitie Hockey!

De Zomercompetitie is hét sportevenement exclusief voor bedrijventeams in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven en Den Haag. Het verbindt zakelijk Nederland op een informele wijze door middel van sport, professioneel netwerken en entertainment. Niet voor niets hanteren wij met trots het motto “Meer dan alleen sport!”. Ons doel is om sport op een laagdrempelige manier te koppelen aan informeel netwerken en gezelligheid voor collega’s. 

Sporten is gezond en sporten met collega’s beïnvloedt op een positieve manier de gezondheid van werknemers; zowel fysiek als mentaal. Teams uit een professionele doelgroep zorgen voor een andere sfeer zowel op als naast het veld dan de reguliere competitie. Daarom gebruiken we sport als de ‘kapstok’ in onze core business en hangen we daaromheen een tal van activiteiten; zoals de pubquiz, proeverijen, BBQ en groot eindfeest. Deze bieden een ideale gelegenheid voor netwerken en onze interactieve website ondersteunt de professionele structuur. 

Bij de EY VODW Zomercompetitie Hockey speel je 6 tegen 6 met gemixte teams, en staan er altijd tenminste 2 mannen en 2 vrouwen in het veld. Je speelt in de zomer 8-10 wedstrijden van 2x 25 minuten, zijn er verschillende niveaus in de competitie afhankelijk van je eigen voorkeur en niveau én steun je daarbij het goede doel: Hockey Dreams Foundation. Doe je deze zomer ook mee?! 

Kosten: €895,- per team, inclusief activiteiten en eindfeest / BBQ voor 12 personen

Schrijf je in via http://zomercompetitie.com/eindhoven-football.html

EY VODW Zomercompetitie Hockey 2019
  • Datum: 13 jun. 2019
  • Starttijd: 19:00
  • Eindtijd: 00:00
  • Locatie: Oranje-Rood
  • Prijs: € 895
  • Website
Registreer nuYou're using an old browser
The support for your browser is limited. To enhance your internet experience it's recommended to update your browser. Update browser now!

×