Evenementen
Business

#EventCanvas

25 sep. 2017, 9:00 - 18:00

Je event vernieuwen of innoveren maar je weet niet hoe?

Het programma is voor 'game changers' die graag een praktische methode willen leren om events te begrijpen en te ontwerpen met het #EventCanvas en het onderliggende proces.

Wat is het #EventCanvas?

Het #EventCanvas is een strategisch management template om nieuwe event modellen te ontwikkelen en bestaande event modellen te documenteren.
- Het geeft antwoorden op ROI en stelt je in staat de gesprekken over events op een meer strategische manier te voeren dan voorheen.
- Het stelt jou en je team of jou en je klant in staat gezamenlijk events te ontwerpen.
- Het toepassen van het #EventCanvas geeft duidelijkheid in verschillende lagen van je organisatie. Zij die de lijnen uitstippelen, zij die leidinggeven en zij die uitvoeren hebben nu een gezamenlijke taal om over events te praten, over wat vanuit hun perspectieven belangrijk is en hoe zij hun verantwoordelijkheden willen veiligstellen.

Programma:

Level 1 = De basisvaardigheden van het #EventCanvas. Bewust zijn van de belanghebbenden, hen analyseren en gedrag definiëren. De basistoepassing van het EventCanvas om onder woorden te brengen hoe een event waarde kan creëren, door gedrag te veranderen van de verschillende belanghebbenden.

De training geeft je:

- inzicht in hoe events waarde creëren
- de vaardigheden en de kennis om events te ontwerpen
- handvaten om de strategische discussie rondom events te voeren
- na afloop van de training ontvang je een certificaat.

Trainers

De training wordt verzorgd door de bedenkers van het #EventCanvas, Ruud Janssen en Roel Frissen.
#EventCanvas
  • Datum: 25 sep. 2017
  • Starttijd: 9:00
  • Eindtijd: 18:00
  • Locatie: Conference Center High Tech Campus
  • Prijs: € 595
  • Website
Koop KaartjesYou're using an old browser
The support for your browser is limited. To enhance your internet experience it's recommended to update your browser. Update browser now!

×