Evenementen
Training/Workshop

Driedaagse speed-up course: (U)AVG, governance & compliance en datalekken

19 jun. 2019 - 21 jun. 2019

De speed-up course geeft u als cursist de basis informatie die u in de dagelijkse praktijk als sleutelfunctionaris nodig heeft om de juiste beslissingen te nemen over privacy en gegevensbescherming.

Driedaagse Speed up Course

In de speed-up course ligt de nadruk op de formeel-juridische aspecten van gegevensbescherming, privacy en informatiebeveiliging. Ook worden de consequenties op het vlak van governance en compliance vraagstukken behandeld en gaat u praktisch aan de slag met de afhandeling van datalekken.  

Na deze Speed up Course heeft u een duidelijk beeld van de verplichtingen vanuit de nationale en Europese wet- en regelgeving. Ook de governance, compliance en crisisaspecten zijn hierin meegenomen. Maar bovenal weet u wat dit voor de praktijk betekent.

Modules (6):

 1. Overzicht van de huidige privacywetgeving (A1a)
 2. De (U)Avg, de nieuwe privacyregels (A1b)
 3. Overzicht in wetgeving rond beveiliging en identitymanagement (A1c)
 4. Governance & Compliance – nader uitgewerkt (B3b)
 5. Hoe kan én moet ik handelen na een datalek/incident? (B4b)
 6. Overzicht en inzicht in de verantwoordelijkheden en aansprakelijkheden (C1)

De speed up course kent de afwisseling tussen theorie en praktijk. Dit vindt mede zijn uitwerking door middel van praktijkvoorbeelden en bestaande casussen.

Opzet van de Speed up Course

U krijgt toegang tot de e-learning omgeving van de 6 modules en deze toegang houdt u na afloop van de Speed up Course. Een snelle start maken met de opleiding FG van Duthler Academy is mogelijk door tentamens van de 6 modules met succes af te leggen.  

Inschrijving in het FG Register behoort dan eveneens tot de mogelijkheden. De resterende modules van de opleiding FG kunnen daarna in eigen tempo worden gevolgd.

Aevitae over de speed up course

Driedaagse speed-up course: (U)AVG, governance & compliance en datalekken
 • Datum: 19 jun. 2019
 • Starttijd: 09:00
 • Eindtijd: 17:00
 • Locatie: High Tech Campus 9 (Bèta: Duthler Associates)
 • Prijs: € 2,399
 • Website
Registreer nuYou're using an old browser
The support for your browser is limited. To enhance your internet experience it's recommended to update your browser. Update browser now!

×