Zaken doen

Philips Innovation labs: EMC & Wireless Connectivity lab

Meer details

Technische faciliteiten

Van tekentafel en (pre-)compliance tot geaccrediteerde EMC-testen, onze goed uitgeruste faciliteiten en vaardige professionals bieden alles wat u nodig heeft. Wij helpen u op efficiënte wijze uw ontwerp te vervolmaken. Onze experts zijn goed ingevoerd op een breed palet aan standaarden. Zo helpen zij uw productontwerp richting compliancy en bent u er zeker van dat uw product onder alle gevraagde omstandigheden veilig in gebruik is.

Een elektrisch product op de markt brengen, verplicht tot het aantonen dat het aan de wettelijke EMC eisen voldoet. Bij een draadloze verbinding (bv WIFI) wilt u er zeker van zijn dat deze betrouwbaar werkt. En, vanzelfsprekend: dat een elektrisch product veilig en robuust is.

Het EMC & Wireless Connectivity lab biedt advies, doeltreffende tests en certificering. De sterkte van ons lab is de combinatie van de mensen en de faciliteiten. Onze kennis van de wettelijke normen applicaties maakt dat wij samen met u kunnen (voor)testen of een product wettelijk vrijgegeven kan worden. Een overzicht van onze faciliteiten en voor welke normen wij allemaal geaccrediteerd zijn, vindt u op onze website.

In een wereld van draadloze en complexe systemen zijn elektromagnetische compatibiliteit en betrouwbare draadloze verbindingen essentieel. Wij helpen u bij het ‘inbouwen van kwaliteit’ op dit gebied, zodat een product dat doet wat de eindgebruiker er van verwacht.

Veiligheid en betrouwbaarheid is onze passie!


 • +31 40 27 48883
 • Email
 • Website
 • PIL Online Banner 1920x1080px EMC Konika Banjeree
  PIL Online Banner 1920x1080px EMC Remco de Jager
  PIL Online Banner 1920x1080px EMC Tobias Tolle
  You're using an old browser
  The support for your browser is limited. To enhance your internet experience it's recommended to update your browser. Update browser now!

  ×