Campus Community & Carrière

Nemo Child Care Center

Meer details

Sociale services

Bent u op zoek naar kinderopvang voor uw baby of peuter? Bij Nemo heeft uw kind alle ruimte zich goed te ontwikkelen. Samen met kinderen vanuit de hele wereld.

Want ons kinderdagverblijf ligt aan de rand van de High Tech Campus. Kinderen van expats maar ook vanuit Eindhoven en omgeving kiezen voor onze kinderopvang vanwege de hoge kwaliteit opvang en de ervaring en de bekwaamheid van onze medewerkers om aan de behoeften van internationale kinderen en ouders tegemoet te komen. We zorgen ervoor dat uw kind zich snel bij ons thuis voelt in een eigen, vertrouwde groep. Maak een afspraak en kom kijken. U bent van harte welkom!

Iedere dag naar buiten

In onze grote ontdekkingstuin kan uw kind heerlijk buiten spelen en zelf kiezen wat het gaat doen. We vinden vrij spel heel belangrijk. Lekker fietsen, huppelen, ruiken aan het gras, spetteren met water. Of we gaan met de bolderkar op pad in het mooie Dommeldal. Ook de baby’s genieten van de tuin en de buitenlucht: leren kruipen op het gras, de warmte van de zon voelen of heerlijk slapen in een buitenbedje.

Vertrouwd en veilig
Een nieuwe kinderopvang is natuurlijk altijd even wennen. Bij Nemo werken uitsluitend gediplomeerde pedagogisch professionals. Zij zorgen voor een warme, zorgzame omgeving. Bovendien krijgen u en uw kind een vaste mentor. Zij heeft veel aandacht voor het welbevinden en de ontwikkeling van uw kind. Zo voelt uw kind zich snel veilig en vertrouwd en hebt u een vaste contactpersoon waar u terecht kunt met al uw vragen.

Dagritme en gebaren
Nemo is een bijzonder kinderdagverblijf. Waar vind je zoveel nationaliteiten bij elkaar? Deze verrijkende omgeving kan veel voor de ontwikkeling van kinderen betekenen.

We werken met vaste dagprogramma’s en gebruiken veel gebaren. Kinderen begrijpen al snel wat de bedoeling is en voelen zich op hun gemak. Onze voertaal met de kinderen is Nederlands, maar natuurlijk spreken de kinderen soms onderling in hun moedertaal. Onze ervaring is, dat kinderen op jonge leeftijd naast de moedertaal, ook de Nederlandse taal snel eigen maken. Mocht u zelf de Nederlandse taal niet beheersen, is dat voor ons geen enkel probleem. Alle pedagogische professionals spreken ook Engels.

Stimuleren van uw kind
Onze grote boerderij is ruim en licht ingericht en zorgt voor een open sfeer. Die openheid is er ook binnen ons team. Samen bedenken we programma’s waarmee we zintuigen prikkelen, motoriek en fantasie stimuleren en taalontwikkeling ondersteunen. Rust en activiteit wisselen elkaar af in een goede balans. Mooi om iedere dag weer te zien hoe kinderen elkaar helpen en van elkaar leren.

Flexibele breng-/haaltijden

U kunt voor uw kind kiezen uit een babygroep (0-2 jaar), peutergroep( 2- 4 jaar) of gemengde groep (0-4 jaar), tenzij een groep vol is, dan zoeken we een andere oplossing. We werken niet met vaste haal- en brengtijden, dat geeft vaak stress. U kunt bij ons zelf bepalen hoe laat u uw kind komt brengen en ophalen. U leert bij ons ook andere ouders kennen: 2x per jaar organiseren we een gezellige Eat, meet & greet.

Kom kennismaken

Bent u op zoek naar hoogwaardige kinderopvang in een mooie omgeving? Kom dan zeker bij Nemo kijken. Maak een afspraak en we zorgen voor een uitgebreide rondleiding en antwoord op al uw vragen.

 • High Tech Campus 18
 • 5656 AE
 • Eindhoven
 • 040-2928044
 • Email
 • Website
 • Kinderstad  You're using an old browser
  The support for your browser is limited. To enhance your internet experience it's recommended to update your browser. Update browser now!

  ×