Campus Community & Carrière

Love my Curry

Meer details

Restaurants

Een authentiek Indiaas restaurant dat is gespecialiseerd in lokale Indiase gerechten. Proef de authentieke smaken en ervaar het spannende interieur van Love My Curry.

Authentieke curries, tikkas en köftes met rijst, naanbrood, aardappelen en tal van andere lekkernijen. Dampende garam masala schotels met aroma’s van vers gemalen kruiden en specerijen. Het zijn de kruiden die de Indiase keuken zo heerlijk, uniek en gezond maken. Al deze gerechten worden aangeboden door de Indiase chef die ze met liefde bereidt en Love My Curry runt.

Een traditionele Indiase maaltijd bestaat uit vele gerechten, geserveerd op een bord, verdeeld in verschillende secties. Of u nu kiest voor vlees, vis of vegetarisch; groenten en peulvruchten spelen een belangrijke rol tijdens de bereiding. En niet te vergeten, de heerlijke bijgerechten zoals verse yoghurt (wrongel), overheerlijke chutneys en augurken.

Bij Love My Curry ruik, proef, hoor en ervaar je een stukje India. De geuren, kleuren, geluiden en het interieur - die uiteraard geïnspireerd zijn op de Bollywood stijl - maakt dat je je in India waant. Liefhebbers van India zullen zich er direct thuis voelen: Indiase gasten willen er graag een tafel. Een betere bevestiging van authenticiteit en kwaliteit is er niet, toch? Welkom in India op The Strip.


Openingstijden:
Maandag - vrijdag: 11:30 - 14:00

  • HTC 1 (The Strip)
  • 5656 AE
  • Eindhoven
  • +31 (0)40 230 5777
  • Email


  • You're using an old browser
    The support for your browser is limited. To enhance your internet experience it's recommended to update your browser. Update browser now!

    ×