Campus Community & Carrière

Kinderdagopvang

Meer details

Sociale services

Als je werkt op de Campus en je op zoek bent naar kinderopvang, dan kan je je kinderen jonger dan vier jaar naar Nemo dagopvang brengen. Nemo is gelegen in een nieuw pand op de Campus in een stil, groen gebied in de Dommelvallei. Er is genoeg ruimte voor de kinderen om binnen- en buiten te spelen en er is voldoende parkeergelegenheid.

De dagopvang is open op werkdagen van 07:30 tot 18:30 uur.


Voelt als thuis
Elke groep heeft zijn eigen ruimte naast een gezamenlijke centrale speelruimte. We hebben veel zorg besteed aan een veilige en huiselijke omgeving voor uw kind. We vinden het erg belangrijk dat uw kind zich bij ons thuis voelt.

Activiteiten
De dagopvang professionals zijn erg zorgzaam, organiseren allerlei activiteiten en stimuleren en monitoren de ontwikkeling van uw kind. Elke dag worden er verschillende activiteiten gedaan zoals lezen, zingen, dansen, tekenen, spelen met klei, puzzelen, bouwen met blokken en knuffelen.

Speelruimtes
Elke groep heeft speelhoeken waar de kinderen kunnen ontdekken. De allerkleinste hebben een veilige ruimte waar ze kunnen liggen, kruipen en lopen en er is genoeg ruimte voor de oudere kinderen om te spelen. In de centrale speelruimte kunnen kinderen rennen, fietsen en klimmen op de speeltoestellen. Er is ook een ruime, met gras begroeide speeltuin rondom de crèche waar de kinderen op speeltoestellen kunnen spelen die is geïntegreerd in de natuurrijke omgeving.

Voel u vrij om ons eens een bezoekje te brengen. U kunt ons bellen om een afspraak te maken voor een persoonlijke rondleiding door Nemo.

 • High Tech Campus 18
 • 5656 AE
 • Eindhoven
 • 040-2928044
 • Email
 • Website
 • Kinderstad  You're using an old browser
  The support for your browser is limited. To enhance your internet experience it's recommended to update your browser. Update browser now!

  ×