Campus Community & Carrière

De Boerderij

Meer details

Sociale services

Voordat Philips zijn eerste gebouwen op dit gebied zette, stonden er verschillende boerderijen. Deze zijn allemaal verdwenen, behalve een. Deze overgebleven boerderij is in de jaren ’80 verbouwd met kleedkamers, douches en een zolder voor tafeltennis. Op de begane grond werd een echte bar gebouwd. In 1979 werd deze in gebruik genomen voor feestelijke gelegenheden en werd hij onder de Philips medewerkers bekend als “de Boerderij”.

In de loop der jaren hebben sporters veel tijd doorgebracht aan de bar in de boerderij. Maar ook jubilea, gepensioneerden en velen anderen gebruikten de Boerderij als een plaats om collega’s uit te nodigen voor een drankje en een gesprek.

In het kort, de Boerderij heeft een belangrijke sociale functie op High Tech Campus Eindhoven. De verantwoordelijkheid van de Boerderij ligt bij het Campus Sports committee. Als u de Boerderij wil huren kunt u contact opnemen met Frank Wouters via e-mail: f.wouters@lighting.com

Regels voor het huren van de Boerderij (ma t/m vrij van 16:30 - 19:00)

Regels voor het huren van de Boerderij:
Campus Sports beheert de Boerderij en zorgt ervoor dat deze gebruikt kan worden door haar leden. De bar kan alleen verhuurd worden aan werknemers van de Campus bij gelegenheden zoals jubilea, afscheid, successen, verjaardagen etc. Voor het huren van de Boerderij gelden een aantal voorwaarden:

 • Huren is alleen mogelijk als er een zakelijk relatie is, bijv. de verjaardag van een collega. (dus niet de verjaardag van een partner, kind of huwelijk)
 • Huren is alleen mogelijk van maandag tot en met vrijdag van 16:30 tot 19:00 uur
 • De huurprijs bedraagt €20,00,-. Voor bijeenkomsten van meer dan 50 personen €40,00 (in het laatste geval zullen er twee barmedewerkers zijn in plaats van een).
 • De meeste consumpties kosten €0,70. Speciale bieren e.d. hebben een hogere prijs.
 • U kunt pinda’s bestellen bij de drankjes voor €1,20 per schaaltje
 • Wanneer u uw gasten iets anders te eten wilt aanbieden, dan zal u dit zelf moeten meenemen. Het is niet mogelijk om eten op te warmen in de Boerderij.
 • Koude en warme snacks, zoals kaas, worst, gefrituurde snacks zoals bitterballen etc. kunnen besteld worden op de website www.cateringhtc.nl. De snacks worden op een afgesproken tijd bezorgd waarna u ze zelf kan serveren. U kunt bij levering betalen via P-Card, creditcard of PIN. U kunt ook het VOR-nummer doorgeven wanneer de afdeling de rekening betaald.


Campus Sports draagt zorg voor een barmedewerker waarmee achteraf de betaling kan worden afgehandeld. U kunt contant betalen of met een cheque. Afspraken over de huur kunnen worden gemaakt met de Boerderij manager, Frank Wouters, tel. +31 (0)40 27 41 677.In situaties waarbij de hierboven genoemde regels niet gelden, zal de Campus Sports commissie beslissen.


Vergadering? Regels voor het huren van de Boerderij (ma t/m vrij van 08:00 - 19:00)

De Boerderij biedt ook een vergaderruimte die overdag gehuurd kan worden (08:00 – 16:00 uur) voor vergaderingen tot 26 personen, in een theateropstelling. De vergaderruimte kan gereserveerd worden bij de Service Desk of het Conference Center via telefoon +31 (0)40 230 5700 of via e-mail: conferencecenter@hightechcampus.com. Catering in de vergaderzaal kan besteld worden via de website www.cateringhtc.nl.

Tot ziens in de Boerderij! (telefoonnummer van de Boerderij: +31 (0) 27 42 615)

 • High Tech Campus 61
 • Eindhoven
 • +31 (0)40 230 5700
 • Email


 • You're using an old browser
  The support for your browser is limited. To enhance your internet experience it's recommended to update your browser. Update browser now!

  ×