Campus Community & Carrière

De Boerderij

Meer details

Sociale services

Voordat Philips zijn eerste gebouwen op dit gebied zette, stonden er verschillende boerderijen. Deze zijn allemaal verdwenen, behalve een. Deze overgebleven boerderij is in de jaren ’80 verbouwd met kleedkamers, douches en een zolder voor tafeltennis. Op de begane grond werd een echte bar gebouwd. In 1979 werd deze in gebruik genomen voor feestelijke gelegenheden en werd hij onder de Philips medewerkers bekend als “de Boerderij”.

In de loop der jaren hebben sporters veel tijd doorgebracht aan de bar in de boerderij. Maar ook jubilea, gepensioneerden en velen anderen gebruikten de Boerderij als een plaats om collega’s uit te nodigen voor een drankje en een gesprek. Tegenwoordig word de boerderij ook gebruikt als inspirerende plek voor workshops en trainingen. Kortom De Boerderij heeft een belangrijke sociale functie op High Tech Campus Eindhoven. De boerderij word beheert door Corporate Vitality. Corporate Vitality ontwikkelt en voert vitaliteitsprogramma’ s uit voor HR service afdelingen van grote bedrijven. De programma’s zijn gebaseerd op de filosofie van de 5 ways of wellbeing: Connect, Take Notice Keep Learning, Give and Be Active.  Voor vragen kunt u ons bellen op 0031 (0)40 3333 001.

Voor een reserveringsaanvraag ga naar deze pagina: https://www.corporate-vitality.nl/nl/boerderij 

Tot ziens in “ De Boerderij”! 

  • High Tech Campus 61, Eindhoven


  • You're using an old browser
    The support for your browser is limited. To enhance your internet experience it's recommended to update your browser. Update browser now!

    ×