Campus Community & Carrière

Campus Wellness Center

Meer details

Sportfaciliteiten

Het Campus Wellness Center, onder begeleiding van High Five Health Promotion, is een fitnesscentrum voor medewerkers en hun partners op het Campusterrein. De High Five Health Promotion trainers en instructeurs kunnen u helpen met een gepersonaliseerd fitness profiel, individueel trainingsadvies en coaching tijdens groepslessen. Naast workouts van een van de professionele coaches kunnen zij u ook voorzien van voedingsadvies, fysiotherapie en personal training.

Schrijf je nu in!

Wilt u lid worden van het Campus Wellness Center? Schrijf u dan in via de website. Lidmaatschap bedraagt € 25,95 per maand.

Synergy 360

Ons nieuwe Synergy360 training systeem is de meest innovatieve manier om aan verschillende trainingsdoelen te werken door sporters van alle niveaus. In het compacte systeem zijn verschillende oefeningen en trainingsmogelijkheden verbonden zoals kabel training, lichaamsgewicht training en boksen om zowel uw individuele- als collectieve trainingen meer divers, uitdagender en leuker te maken.


180 Personal Training

Een gezond leefstijl. Veel mensen vinden het moeilijk om dat stapje extra te zetten of de motivatie te vinden om regelmatig te sporten. Met 180 personal training blijft u op koers en bereikt u uw doelen met een uitdagend trainingsprogramma. Het persoonlijke trainingsprogramma van Campus Wellness Center is betaalbaar, effectief en voor iedereen. Of u nu een-op-een wilt te trainen of in kleine groepen van maximaal vier mensen, uw personal trainer zal u helpen. Ga voor een gezondere versie van jezelf met het 180 personal training programma van het Campus Wellness Center!

Group trainings

Wilt u sporten in een groep? Sporten met anderen kan een positief effect hebben op je motivatie en is natuurlijk gezelliger! Het Campus Wellness Center biedt een uitgebreid aanbod aan groepslessen.s.

 • HTC 1 (The Strip)
 • 5656 AE
 • Eindhoven
 • 040-230 5611
 • Email
 • Campus-Wellness 4
  Campus-Wellness 5
  Campus-Wellness 6
  Campus-Wellness 7
  Campus-Wellness 8
  Campus-Wellness fysio
  Campus-Wellness 3  You're using an old browser
  The support for your browser is limited. To enhance your internet experience it's recommended to update your browser. Update browser now!

  ×