Conference center

Zaal huren

Lees nu

DOWNLOAD BROCHURE EN PLATTEGROND

Wie van plan is een zaal te huren voor een business event in de omgeving van Eindhoven is bij het conferentiecentrum van High Tech Campus Eindhoven aan het juiste adres.

Zaal huren in de omgeving van Eindhoven

De innovatieve en open uitstraling van het conferentiecentrum van de High Tech Campus Eindhoven sluit naadloos aan bij uw business event. De te huren zalen van het conferentiecentrum zijn instap klaar, maar kunnen ook aangepast worden aan de wensen van uw sprekers en publiek. Het auditorium biedt ruimte aan bijna 300 bezoekers. Daarnaast verhuren wij verschillende ruimtes die met elkaar verbonden kunnen worden.

Alle faciliteiten zijn aanwezig om van uw event een uniek, slim event te maken. Dat begint al bij het bruisende ecosysteem van ruim 200 Campusbedrijven waar u middenin stapt. Verder is de Campus uitstekend bereikbaar, kunnen uw bezoekers gratis 'voor de deur' parkeren en is er op de gehele campus razendsnelle WiFi beschikbaar. De hoogwaardige catering en verschillende entertainment mogelijkheden maken uw business event compleet.

Wij nemen de organisatie graag uit handen

Een zaal huren is nog maar het begin van uw event organisatie. Wij denken, communiceren en organiseren graag met u mee! Wij zorgen ervoor dat u zich volledig op het slagen van uw zakelijke event kunt concentreren.

Ervaar hoe wij met u meedenken en doen door onze brochure, de plattegrond en ons ruimte overzicht te downloaden.

Organiseer uw event samen met ons

Ontdek hoe het conferentiecentrum uw zakelijk event tot een netwerk-succes maakt

DOWNLOAD BROCHURE EN PLATTEGRONDYou're using an old browser
The support for your browser is limited. To enhance your internet experience it's recommended to update your browser. Update browser now!

×