Conference center

Catering

Lees nu

DOWNLOAD CATERING OPTIES

Proef de sfeer!

Met omringende bedrijven die innoveren op een hoog tempo, blijven wij vasthouden aan onze Brabantse, traditionele waarden. Bij het conferentiecentrum van de High Tech Campus Eindhoven begrijpen wij dat goede catering een onmisbaar onderdeel is van een gastvrij event.

Dat betekent dat wij u een oog voor comfort, goed eten en een personal touch kunnen bieden.

Bent u op zoek naar een unieke food ervaring op maat of kiest u liever voor een klassiekere invulling? Graag maakt onze huiscateraar Eurest u deelgenoot van hun kennis als wereldspeler op het gebied van food en beverage.

Een groene smoothie of gezonde zero-waste muffin, van biologische broodjes kaas tot Indiase curry, Italiaanse dessrts of Hollandse gerechten, alles is mogelijk.

Wij maken uw evenement graag compleet door een ultieme food experience voor u te creëren. Dit doen we niet alleen door het eten op een unieke wijze te presenteren, maar ook door extra aandacht te besteden aan de aankleding van uw evenement.


Optimized Broodjes 2
Optimized Salade
Optimized S 10
Optimized Gegrilde Groente
Optimized Sapflesjes
Optimized Tapas
Optimized The Lounge1
Optimized Borrel 1
Optimized Food Lab 2
Optimized Alfresco15
Optimized GroenteYou're using an old browser
The support for your browser is limited. To enhance your internet experience it's recommended to update your browser. Update browser now!

×