Conference center

Evenement organiseren

Lees nu

DOWNLOAD GRATIS EVENT CHECKLIST

Gaat u een zakelijk event organiseren? Bij het conferentiecentrum van de High Tech Campus denken, communiceren en organiseren we graag met u mee.

Congresorganisatie: een vak apart

U gaat een congres organiseren. U begrijpt dat het organiseren van een geslaagd event tijd, energie en toewijding kost. Ieder event is uniek en gaat verder dan enkel het huren van een vergaderruimte. Naast een inspirerende event locatie temidden van ruim 200 Campusbedrijven biedt het conferentiecentrum van de High Tech Campus daarom extra services zoals organisatietips, content creatie, promotie op de campus en meer.

Wij denken én doen graag mee

Wij zorgen er graag voor dat ook uw event slaagt. De unieke open community waar de campus internationaal om bekend staat zorgt hier al voor. Verder nemen de ruimschoots beschikbare faciliteiten in het conferentiecentrum uw zorgen weg. Op de dag van uw event stapt u in een inspirerende plug and play omgeving.

Met meer dan 500 events per jaar weten we wat het organiseren van een event met zich meebrengt. Ook voorafgaand aan uw event denken wij graag met u mee.

Vraag ons om een offerte of download eerst de event checklist. Zo weet u zeker dat u geen belangrijke zaken over het hoofd ziet.

Hoe kunnen wij uw zakelijke event tot een netwerk-succes maken?

Uw event in het hart van de slimste vierkante kilometer van Nederland.

VRAAG EEN OFFERTE AAN
Het organiseren van een zakelijk event is een hele klus

Plan een succesvol event van A tot Z

DOWNLOAD GRATIS EVENT CHECKLISTYou're using an old browser
The support for your browser is limited. To enhance your internet experience it's recommended to update your browser. Update browser now!

×