Conference Center

Eventverrijking

Lees nu

Hoe kunt u de unieke campus vibe onderdeel laten zijn van uw event of bijeenkomst?


Met oog op de huidige 1,5 meter Social Distance, hebben wij een pagina ingericht met hierop alle benodigde informatie.

Klik hier om direct te worden doorgelinkt. Wij denken graag mee en hebben diverse mogelijkheden:

  • Start-ups

Start-ups zijn van groot belang voor het ecosysteem van High Tech Campus Eindhoven. De magie van de Campus is simpel: de mensen. Dit unieke ecosysteem mixt de passie van start-ups met de kracht van de grote internationale bedrijven en de diepgaande kennis van toonaangevende instituten. Wilt u dat deze magie voelbaar wordt tijdens uw bijeenkomst en de samenwerking aangaan? Afhankelijk van uw doelstelling maken we graag verbinding. 

  • Open Innovation game

High Tech Campus Eindhoven is een open innovatie systeem waar ontmoeten, delen en verbinden centraal staan. Samenwerking is daarbij essentieel. Wilt u ervaren hoe open innovatie werkt? Dat kan middels de Open Innovation Game®™. Ervaar open innovatie tijdens dit spel (2u, 4u of 8u) terwijl kennis wordt overgedragen. Leer hoe Open Innovatie werkt, wat de randvoorwaarden zijn, hoe intellectueel eigendom wordt beveiligd en wat de vereiste mindset is om te kunnen innoveren.

  • Bedrijfsbezoeken

Een kort bedrijfsbezoek aan een van de vele bedrijven op de Campus als aanvulling op uw programma? Verschillende bedrijven staan hiervoor open, samenwerking is immers essentieel. Is er een match tussen jullie doelstellingen en kunnen jullie elkaar aanvullen op bepaalde vlakken? In overleg zetten we ons netwerk graag in en bekijken we de mogelijkheden.

  • Actief bewegen

Actief bewegen tijdens uw bijeenkomst? Op zo’n 3 minuten loopafstand is het Philips Sport bos gelegen, welke tal van mogelijkheid biedt voor een actieve ‘break’. In deze inspirerende omgeving begeleidt Corporate Vitality u op deskundige wijze. Het aanbod varieert van personal training, tot 'kleedkamer sessies', sport clinics en maatwerk voor elk individu of team.

Organise your event together with us

Discover how the Conference Center turns your business event into business success

DOWNLOAD BROCHURE EN PLATTEGROND
Natasha Dillen
Natasha Dillen

Meeting & Event Specialist
conferencecenter@hightechcampus.com
+31-(0)40-2305700You're using an old browser
The support for your browser is limited. To enhance your internet experience it's recommended to update your browser. Update browser now!

×