Conference center

Campus activities & social programs

Lees nu

Vaak wordt ons gevraagd: hoe kan ik de unieke vibe die voelbaar is op High Tech Campus Eindhoven onderdeel laten worden van mijn geplande bijeenkomst?

Op High Tech Campus Eindhoven zijn diverse mogelijkheden aanwezig om uw bijeenkomst uit te breiden met een Campus ervaring.

  • Start-ups

Allereerst is op de Campus is een grote start-up community aanwezig. Afhankelijk van uw doelstelling kunnen wij start-ups benaderen om hun beweegredenen, procesgang van hun ontwikkeling te delen of onderdeel te worden van uw (beurs)programma.

Hierbij enkele voorbeelden van succesvolle Campus startups:
LedskinLichttherapie voor vroeg geborenen           
PlasmacureOplossing voor chronische wonden      
ZensWireless charging solutions                            
Byflow3D food printing                                         

  •  Open Innovation game

High Tech Campus is een Open Innovatie Ecosysteem. Dit betekent dat ontmoeten, delen en verbinden centraal staan. Samenwerken is essentieel voor innovatie. Wilt u zelf ervaren hoe Open Innovatie werkt? Dat kan onder andere middels de Open Innovation Game®™.
Het spel (2u, 4u of 8u) is gemaakt om mensen een ervaring te geven, terwijl kennis in het proces wordt opgenomen. Leer hoe Open Innovatie werkt, wat de randvoorwaarden zijn, hoe intellectueel eigendom wordt beveiligd en wat de vereiste mindsets zijn om te kunnen innoveren. 

  •  Tweekracht -De snelste route naar jullie beste ik

Groei door verbinding. Sterk teamwork! Voor mensen die samenwerken is het belangrijk elkaar echt goed te kennen, om beter op elkaar in te spelen en nog meer gebruik te maken van elkaars talenten. Hiervoor is de TweeKracht methode ontwikkeld waarbij we het positieve effect van langdurige analyses versneld hebben met een positief kaartspel vol nuttige inzichten en concrete handvatten om meteen mee aan de slag te gaan. Afhankelijk van de doelstelling en groepssamenstelling werken we in sessies van 2,5 uur tot 4,5 uur waarin we  teamwork en de verbinding met de organisatie versterken, zodat de iedereen groeit!

  • Bedrijfsbezoeken

Op de Campus zijn verschillende bedrijven die open staan voor een kort bedrijfsbezoek. Afhankelijk van uw aantal gasten en doelstelling kunnen we in overleg met onze Campus bedrijven kijken of een bedrijfsbezoek mogelijk is.

  • Actief bewegen

Het Campus Sports & Health Centre in het Frits Philips Sport Bos is de ideale plek om samen met gediplomeerde trainers te werken aan de eigen gezondheid en de mate waarin men fysiek actief is. In een inspirerende omgeving begeleidt Corporate Vitality u op deskundige wijze. Het aanbod van onze campus sport partner varieert van personal training, tot kleedkamer sessies, sport clinics en maatwerk voor elk individu of team. Zoekt u een teambuildingsactiviteit of sportieve break voor uw programma in het conferentiecentrum, dan bent u bij Corporate Vitality aan het juiste adres.

Organise your event together with us

Discover how the Conference Center turns your business event into business success

DOWNLOAD BROCHURE EN PLATTEGRONDYou're using an old browser
The support for your browser is limited. To enhance your internet experience it's recommended to update your browser. Update browser now!

×