Conference center

Conferentiecentrum Eindhoven

Lees nu

DOWNLOAD BROCHURE EN PLATTEGROND

Bent u op zoek naar zakelijke evenementenlocaties in de buurt van Eindhoven? Het conferentiecentrum van de High Tech Campus Eindhoven biedt een 'slimme' locatie voor uw netwerk event.

Conferentiecentrum Eindhoven: een innovatief event

Het conferentiecentrum op de High Tech Campus Eindhoven ligt in het hart van de slimste vierkante kilometer van Nederland. Temidden van de ruim 200 campusbedrijven begeven de bezoekers van uw zakelijke event zich in een inspirerende en innovatieve omgeving. De meer dan 500 events per jaar ontvangen ieder onze volledige aandacht en toewijding.

Evenementenlocatie van de High Tech Campus Eindhoven

Het conferentiecentrum biedt alle faciliteiten van een volwaardige evenementenlocatie. Van het huren van een congresruimte tot het aanpassen van verschillende vergaderzalen aan uw wensen; het congrescentrum is volledig aan te passen aan uw beoogd publiek.

Ontdek of onze verschillende zalen u de ruimte bieden die u nodig heeft, en proef van de innovatieve sfeer van het conferentiecentrum.

Organiseer uw event samen met ons

Ontdek hoe het conferentiecentrum uw zakelijk event tot een netwerk-succes maakt.

DOWNLOAD BROCHURE EN PLATTEGROND

Gerelateerde items

Lovemycurry 1Love my CurryRestaurants
Zaal-Raman-conference-center-high-tech-campusConferentieruimte RamanConferentie Ruimtes
Zaal-Planck-carré-conference-center-high-tech-campusConferentieruimte PlanckConferentie RuimtesYou're using an old browser
The support for your browser is limited. To enhance your internet experience it's recommended to update your browser. Update browser now!

×