Conference Center

Conference Center

Wilt u een uniek zakelijk evenement organiseren? Het conferentiecentrum bevindt zich in het hart van de slimste vierkante kilometer van Nederland. Een congrescentrum temidden van innovatie!

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Het Conference Center biedt u een unieke, innovatieve én duurzame locatie om uw event te organiseren.

  

Met oog op de huidige 1,5 meter Social Distance, hebben wij een pagina ingericht met hierop alle benodigde informatie.

Klik hier om direct te worden doorgelinkt. 


Waarom Conference Center High Tech Campus Eindhoven hét verschil maakt voor uw bijeenkomst?


Medio 2020 heeft het Conference Center een ‘soft renovation’ ondergaan, maar zeker met een ‘big impact’!

In de centrale hal merk je meteen de grote groene moswanden op! Deze moswanden zijn gemaakt van levend rendiermos afkomstig uit Zweden dat de lucht zuivert en tevens zorgt voor een akoestische demping. Ook de vernieuwde LED-verlichting van Signify is een verademing! Deze tunable lighting is ook geplaatst in de zalen op de begane grond. De LED verlichting gaat mee met het daglicht. Het juiste licht heeft namelijk een gunstige invloed op de gezondheid, welzijn en prestaties van onze gasten.

Drie zalen hebben we uitgerust met LiFi. Dat is draadloos internet via licht; snel, veilig en betrouwbaar. Net als onze WiFi door u kosteloos te gebruiken!

Met oog op de huidige situatie – rondom de 1,5 meter social
distance – vinden steeds meer (grotere) bijeenkomsten plaats op afstand (online events) of een combinatie van fysiek en online (hybride events). Daarop hebben ingespeeld door de aanschaf van een drietal flexibel inzetbare PTZ camera’s, welke remote bestuurbaar zijn en een vol HD signaal afgeven. Met deze 3 camera’s kun je een live stream realiseren met de opzet van een tv-programma; de interactieve invalshoeken van de 3 verschillende camera’s zorgen dat de kijker geboeid blijft!

Het nieuwe meubilair in de centrale hal – zowel de barkrukken als de statafels – zijn gemaakt van gerecycled materiaal. En de wireless chargable poef van Zens laadt je mobiele telefoon binnen no-time weer op.

 

Proef de innovatieve sfeer van het congrescentrum en ontdek of onze verschillende zalen u de ruimte bieden die u nodig heeft.
Volg ons ook op LinkedIn en Facebook

      

Wij denken én doen graag meeEvenement organiseren

Conferentie ruimtes

Verschillende zalen voor zakelijke events

Auditorium EinsteinConferentie Ruimtes
Conferentieruimte LorentzConferentie Ruimtes
Meer Locaties
Organiseer uw event samen met ons

Ontdek hoe het conferentiecentrum uw zakelijk event tot een netwerk-succes maakt

DOWNLOAD BROCHURE EN PLATTEGROND
Anke Jutten
Anke Jutten

Meeting & Event Specialist
conferencecenter@hightechcampus.com
+31-(0)40-2305700You're using an old browser
The support for your browser is limited. To enhance your internet experience it's recommended to update your browser. Update browser now!

×