Campus Community & Carrière

Bezoekers

Lees nu

Bezoekers zijn altijd welkom op High Tech Campus Eindhoven. Je hoeft je als bezoeker niet aan te melden om het terrein van de Campus te betreden. Je moet je wel aanmelden als je een gebouw wilt betreden. Klik hier om jouw gasten aan te melden via de Campus Portal. (Op deze Portal kiest u ‘Applications’ en daarna ‘Visitors’).

Let op:

  • De registratie moet tenminste een dag voor het bezoek zijn ingediend.
  • Bezoekers krijgen een Campus badge met een rode strook aan de bovenzijde welke aan geeft dat deze persoon altijd vergezeld moet worden door een Campus bewoner.

Navigatie

Bezoekers kunnen de straatnaam ‘High Tech Campus’ of de postcode invullen in hun navigatiesysteem (Let op: de afkorting HTC wordt niet herkend). Informeer uw bezoekers eerst de borden High Tech Campus Eindhoven te volgen, vervolgens volgen ze de borden naar de dichtstbijzijnde parkeergarage (bijvoorbeeld P3) en daarna lopen zij naar het gebouw (bijvoorbeeld HTC34). De verkeersborden op het Campusterrein leiden voertuigen naar de parkeergarages. Indien een voertuig bij een gebouw moet komen meldt dit dan alsjeblieft bij het beveiligingspersoneel op nummer 040-2305441

Draadloos Netwerk (WIFI)

Voor zowel de Campus medewerkers als bezoekers is WLAN-PUB (openbaar netwerk) in alle gebouwen op de Campus beschikbaar als niet-beveiligd netwerk (behalve in HTC 9). WLAN-PUB verschijnt in de lijst wanneer u met uw telefoon of laptop zoekt naar een draadloos netwerk. Dit betekent dat u WLAN-PUB niet handmatig hoeft aan te maken.

Pers Procedure

Hoe om te gaan met aanvragen van de pers of andere partijen die geïnteresseerd zijn in informatie over High Tech Campus Eindhoven of die de Campus graag willen bezoeken. Volg de onderstaande procedure als u een aanvraagt krijgt van de media of iemand anders die de Campus wil bezoeken:

  • Beantwoord zelf geen vragen, maar probeer na te gaan of het verzoek betrekking heeft op de Campus of uw bedrijf zelf.
  • Verwijs de journalist door naar een woordvoerder (voor informatie over de Campus: Inglou Stol, tel: (+31) 040 230 5513). Voor alle vragen over uw bedrijf, verwijs ze door naar uw eigen woordvoerder.
  • Laat de journalist de relevante woordvoerder benaderen.

Indien u een verzoek voor een bezoek aan de Campus krijgt, verwijs ze dan door naar de bezoekerscoördinator (voor de Campus: Ingrid Kantelberg, tel: (+31) 040 230 5502. Aanvragen voor een bezoek aan uw bedrijf worden doorverwezen naar de eigen bezoekerscoördinator.

Indien de bezoeker een aanvraag indient voor de bezichtiging van een nieuw gebouw in verband met mogelijke vestiging op de Campus, verwijs ze dan door Business Development Coördinator Marieke Martens, tel: (+31) 040 230 5515.You're using an old browser
The support for your browser is limited. To enhance your internet experience it's recommended to update your browser. Update browser now!

×