Campus Community & Carrière

Een geweldige werkplek

High Tech Campus Eindhoven is een geweldige plek om te werken. In deze internationale gemeenschap werken allemaal hoogopgeleide specialisten die dezelfde taal spreken allemaal een passie voor technologie hebben. Ze komen regelmatig samen om ideeën uit te wisselen over technische vraagstukken, innovatie concepten of business kansen. Op de Campus wordt er baanbrekend onderzoek gedaan naar de succesproducten van morgen.

Aantrekkingskracht van technisch talent

High Tech Campus Eindhoven werkt als een magneet voor technisch talent. Door meer dan 12.000 onderzoekers, ontwikkelaars en ondernemers wordt er baanbrekend onderzoek gedaan naar de producten van morgen. Over de hele wereld zijn vooraanstaande R&D professionals zich bewust van de technische uitdagingen die in Eindhoven worden onderzocht. De Campus is het hart van Brainport Eindhoven, een regio die bekend staat om haar hoge concentratie kennisintensieve technologie bedrijven zoals Philips, DAF, ASML, NXP, FEI Company en VDL.

Openstaande vacatures

Hardware Design Engineer

Intrinsic-id

Full-time
Hardware Verification Engineer

Intrinsic-id

Full-time
Meer Vacatures

Campus Nieuws & Verhalen

Meer Nieuws & Verhalen

Evenementen

KoffieslideFemale Tech Heroes - The Mentor Edition

01 dec. 2020, 09:00

Training/Workshop
763 161 Htp Drinks Demos 12 02 2020 1920X1080PxDrinks, Pitches & Demos

02 dec. 2020, 17:00 - 18:00

Social
Meer Evenementen

Services & Faciliteiten

Swiss Post SolutionsTechnische faciliteiten
Meer FaciliteitenYou're using an old browser
The support for your browser is limited. To enhance your internet experience it's recommended to update your browser. Update browser now!

×