Zaken doen

Target Holding

Lees nu

Start-up/Scale-up

Complexe data, heldere antwoorden. Op basis van uw data en doelstellingen kunnen onze experts innovatieve zelflerende algoritmes ontwikkelen met behulp van onze krachtige computers. Met de uitkomsten van deze algoritmes kunnen we samen tot nieuwe kansen en mogelijkheden komen om business innovatief en toekomstbestendig te maken.

Met de hulp van krachtige computers vertaalt Target uw explosief groeiende en complexe datastromen en datasets – die vaak het menselijk brein te boven gaan – naar waardevolle en relevante informatie voor uw bedrijf.

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van geavanceerde, zelflerende algoritmes waarmee wij uw deskundigen in staat stellen om complexe big data vraagstukken op te lossen. Onze oplossingen ondersteunen uw deskundigen, maar vervangen ze niet.

Target is in 2009 ontstaan om vanuit een zeer vooruitstrevende big-data publiek-private samenwerking met onder meer optische sterrenkunde, radio sterrenkunde en genetische data - met toen al ruim 10 petabyte aan data opslag - innovatieve kennis voor het eerst naar de markt te brengen. Inmiddels is het team gegroeid tot ruim 30 data scientists die vanuit onze locatie in Groningen samen werken aan innovatieve en disruptieve big-data vraagstukken.

  • High Tech Campus 41
  • 5656 AE
  • Eindhoven
  • +31 (0)50 211 04 50
  • WebsiteYou're using an old browser
The support for your browser is limited. To enhance your internet experience it's recommended to update your browser. Update browser now!

×