Zaken doen

Real1ze

Lees nu

Service bedrijf

Ontwikkel je innovatieve producten of software? Dan helpt Real1ze je graag bij het realiseren van financiering. We zijn steengoed in het begeleiden van high tech bedrijven bij het aanvragen en opvolgen van (inter)nationale regelingen en innovatiesubsidies.

Crazy about tech
Als je bezig bent met risicovolle technologische ontwikkelingen, dan kun je wel een financiële boost gebruiken. Daar zijn al die regelingen gelukkig ook voor. Maar wij praten veel liever over waar jij mee bezig bent. Over de inhoud, de techniek, de innovaties. Dat is waar we warm voor lopen. Iedereen bij Real1ze heeft een technische achtergrond. De een is werktuigbouwkundige, de ander weet alles van biomedische technologie. En natuurlijk hebben we specialisten op het gebied van o.a. material science, natuurkunde, programming en elektrotechniek in huis.

Onze experts komen graag naar je toe om te praten over jouw technologie. Over wat je wilt bereiken, waar je naartoe wilt. En over waar de knelpunten zitten in je werk, wat er juist zo moeilijk en technisch uitdagend aan is. Dat doen we graag in een persoonlijk gesprek.

Real1ze realiseert
Waarin we anders zijn dan het gemiddelde subsidieadviesbureau? Onze naam zegt het eigenlijk al; we zijn eerder een subsidierealisatiebureau. Het stopt niet bij advies. Sterker nog; daar begint het pas! We helpen je met het finetunen van je idee en we schrijven de aanvraag voor je. Wordt de regeling of subsidie toegewezen? Dan ondersteunen we het administratieve proces volledig. Tenzij je het zelf wilt doen natuurlijk, dat mag altijd.

Excellentie leveren
Ons streven is kwaliteit en excellentie leveren. Uiteraard maken we ook wel eens een foutje. Wie niet? Maar we kunnen je één ding beloven; wij maken een fout maar één keer. Real1ze is ISO 9001 gecertificeerd. Dat betekent dat we al onze processen systematisch vastleggen, analyseren en de benodigde maatregelen nemen om ze continue te verbeteren. Daarnaast zijn we ISO 27001 gecertificeerd. Dat houdt in dat we onze databeveiliging uitstekend op orde hebben. Jouw data is veilig bij ons, daar kun je op vertrouwen.

  • High Tech Campus 69
  • 5656 AG
  • Eindhoven
  • +31 (0)40 3041372
  • Email
  • WebsiteYou're using an old browser
The support for your browser is limited. To enhance your internet experience it's recommended to update your browser. Update browser now!

×