Zaken doen

pluscloud

Lees nu

Start-up/Scale-up

Al meer dan tien jaar helpen wij organisaties met de verbetering van hun workflows doormiddel van procesverbetering en diverse oplossingen in de cloud. Door de korte lijnen binnen pluscloud genieten onze opdrachtgevers van de grootste aandacht en worden de oplossingen in samenwerking met onze partners samengesteld naar de wensen en behoeften van uw organisatie.

Samenwerken
Samenwerken zit in ons bloed. pluscloud werkt continu samen met partners en zelfstandige professionals uit ons netwerk om bij ieder project weer de beste combinatie van specialisten voor u klaar te hebben staan. Dit doen wij al meer dan tien jaar waardoor we een groot netwerk hebben opgebouwd.

Verbinding
pluscloud haalt veel van haar werkzaamheden uit bestaande relaties. Onze opdrachtgevers zijn doorgaans zo tevreden met ons werk dat zij ons aanbevelen. De 99% klanttevredenheid die we hebben behaald is hier een mooi voorbeeld van.

Slimste regio

pluscloud is gevestigd in Eindhoven wat niet voor niets is uitgeroepen tot de slimste regio van de wereld. Hier delen wij kennis, raken we geïnspireerd en genieten we vooral van deze prachtige stad die zo ontzettend veel te bieden heeft. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan STRIJP-SHigh Tech Campuseen van de prachtige musea en de gezellige binnenstad van Eindhoven.

Cloud
Het team van pluscloud bestaat uit voornamelijk uit specialisten die zijn opgegroeid met de komst van het internet. Waar veel collega’s aan de voorkant hebben gestaan toen de computer werd uitgevonden staan wij dagelijks aan de voorkant van de ontwikkelingen en de opkomt van de cloudpluscloud loopt met haar partners voorop in de markt en biedt door haar doeltreffende aanpak keer op keer succesverhalen voor organisaties.

ACM
pluscloud is een aanbieder van openbare elektronische communicatiediensten en is geregistreerd bij de Autoriteit Consument & Markt (ACM) onder het nummer 943536.

  • High Tech Campus 29
  • 5656 AE
  • Eindhoven
  • +31404014000
  • WebsiteYou're using an old browser
The support for your browser is limited. To enhance your internet experience it's recommended to update your browser. Update browser now!

×