Zaken doen

KipKep

Lees nu

Start-up/Scale-up

KipKep; Liefdevol verbonden met ouders en kind. Er komt veel af op jonge ouders! Daarom stelt KipKep zich ten doel om zekerheid te bieden op onzekere momenten. Ook wij als ouders wisten niet altijd wat er komen ging, maar dat daagde ons uit in het ontwerpen. Al onze producten zijn gebaseerd op (eigen) ervaringen met kinderen die we terug laten komen in de vorm van praktische, aangename oplossingen en daarbij kritisch kijkend naar gebruik.

KipKep ontwerpt, produceert en distribueert al haar producten zelf. Tot ons portfolio behoren producten met medische classificatie. De ontwikkelingen in de babymarkt tonen steeds vaker nieuwe producten van medische en technische aard. Voor ons de reden om aansluiting te vinden binnen een geweldig netwerk op de High Tech Campus om samen de babymarkt de zekerheden te bieden waar het om vraagt.

Om meer over de gedachten achter KipKep en haar producten te weten te komen, adviseren wij u te kijken op www.kipkep.com. Wij komen graag in contact met mensen en bedrijven die op technische en/of medische gebied samen willen meedenken en werken aan aangename oplossingen voor jonge ouders en hun kinderen. Benieuwd naar onze visie op de babymarkt van de toekomst? Kom bij ons langs in gebouw 29, Kamer 3.17 of maak een afspraak door een email te sturen naar: info@kipkep.com

KipKep kijkt er naar uit om met jullie samen te werken.

Met vriendelijke groet,

Janneke, Petra & Jan-WillemYou're using an old browser
The support for your browser is limited. To enhance your internet experience it's recommended to update your browser. Update browser now!

×