Zaken doen

Future Home Engineering

Lees nu

Start-up/Scale-up

Zelfvoorzienend, nul-op-de-meter, ontzorgend, innovatief en uniek

Het is tijd om de traditionele bouw achter ons te laten en vooruit te kijken. Innovaties volgen elkaar steeds sneller op en zijn steeds bepalender. Dit is de nieuwe standaard, de consument verwacht meer eenvoud, luxe en design. De veranderende wetgeving en technologieën bepalen onze toekomst, hierdoor veranderen ook de keuzes, bouwmethodieken en de behoeftes van opdrachtgevers.

Future Home Engineering bouwt en verbouwt uiteenlopende projecten. Wij plaatsen uitsluitend staalframe. Waarom? Staalframebouw heeft vele voordelen ten op zichtte van alle andere bouwmethodieken zoals o.a.; ontwerp-vrijheid, nauwkeurigheid, snelheid, budgetzekerheid, maatvast, duurzaam/C2C, efficiëntie, toepasbaarheid van materialen, kosten reducerend, kracht en krimpvast.

Ons team kijkt samen met u wat operationeel en financieel haalbaar is. In overleg met een architect passen wij (indien nodig) het ontwerp aan om zo tot een uniek en optimaal ontwerp te komen. Wij kunnen u in iedere fase van de bouw verder helpen, heeft u al een architect of een ontwerp of heeft u nog geen idee hoe u uw wensen tot uitvoering brengt? Wij helpen u graag verder!

  • High Tech Campus 29
  • 5656 AE
  • Eindhoven
  • tel:0637417697
  • Email
  • WebsiteYou're using an old browser
The support for your browser is limited. To enhance your internet experience it's recommended to update your browser. Update browser now!

×