Zaken doen

Duthler Associates

Lees nu

Service bedrijf

Duthler Associates is een kennisintensieve organisatie gespecialiseerd in recht, ICT en organisatie, meer specifiek op het gebied van privacy en gegevensbescherming.

Onderdeel van Duthler Associates is Duthler Academy. Dit instituut verzorgt verschillende opleidingen gerelateerd aan de expertise van Duthler Associates, zoals de post-hbo Leergang Functionaris voor Gegevensbescherming, Speed Up courses Business and Legal en Privacy Awareness-raising.

Duthler Associates heeft met het SBC management- en accountingsysteem een systeem ontwikkeld voor het opbouwen en onderhouden van verwerkingenregisters, datalekregisters en de onderzoeksboekhouding voor organisaties en instellingen.

Als een bedrijf een externe FG geplaatst wil krijgen, kan dat via een dienstverleningsovereenkomst met Duthler Professionals. Hierbij houdt Duthler Professionals rekening met het profiel en de eisen en wensen van het bedrijf (zowel bedrijfsmatig als sectorspecifiek), door de in te zetten professional hierop af te stemmen. 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jetse Biesheuvel, telefoonnummer +31 (6) 52 388 572 en email-adres j.j.biesheuvel@duthler.nl

  • High Tech Campus 9
  • 5656 AE
  • EindhovenYou're using an old browser
The support for your browser is limited. To enhance your internet experience it's recommended to update your browser. Update browser now!

×