Zaken doen

Designboard

Lees nu

Service bedrijf

DesignBoard (sinds 1968) is een Creative Agency die al een halve eeuw gespecialiseerd is in product-, merk- en verpakkingsdesign voor kleine en grote retailbrands, waaronder Signify (Philips Lighting), Unilever, Procter & Gamble en Coca-Cola Company. We werken vanuit onze vestigingen in Rotterdam, Eindhoven, Antwerpen, Mexico City en Cairo. Als trotse partner binnen de Brand Quadergy Group zijn we wereldwijd actief voor vrijwel elke B2B- en retailsector, van mode tot bouwmarkt en van food tot finance.

Voor vele innovaties hebben we succesvolle campagnes en verpakkingsdesigns verzorgd. Daarnaast ontwikkelen we merk- en corporate identiteiten, digitale marketing content en online-strategieën voor de merkcampagnes van onze klanten. We zijn daarmee een omnichannel merk & communicatiebureau, gedreven om echte meerwaarde te creëren voor de consument van vandaag.

Wat we ook doen, we staan er altijd 100% achter.

 

Dit is onze belofte:

·        Exclusief maatwerk: in kostenefficiënte en innovatieve merkoplossingen voor elk merk.

·        Het merk staat voorop: merkidentiteit en organisatie-DNA is altijd uitgangspunt.

·        Een unieke one-stop-shop marketingcommunicatie-aanpak: klaar om de beste merkoplossing van idee tot executie voor elke business te realiseren, in 5 landen en 6 vestigingen.

·        Tijdbesparing: wij werken met systemen die werk uit handen nemen of aansluiten bij de eigen workflow van de klant

  • Kennis in overvloed: een scherp communicatieteam, state-of-the-art postproductie en eigen fotostudio.

 

 

Contact

Wij zijn klaar voor uw merk. Neem contact met ons op:

Jeroen Groen +31 6 15 83 65 94 of jeroen.groen@designboard.com


  • High Tech Campus 41
  • 5656AE
  • Eindhoven
  • +31 (0)10 266 72 01
  • WebsiteYou're using an old browser
The support for your browser is limited. To enhance your internet experience it's recommended to update your browser. Update browser now!

×