Zaken doen

5G HUB

Lees nu

Instituut

​Onze wereld verandert constant en steeds sneller. Volgens diverse prognoses wonen er in 2050 80% van de mensen wereldwijd in de grote steden. Dit vergt andere maatschappelijke opgaven op het gebied van duurzaamheid, gezondheid en inclusie.

Brainport Development, High Tech Campus, Ericsson en VodafoneZiggo hebben daarom een krachtig consortium (5G Brainport Eindhoven) gevormd met de 5G HUB (fysieke locatie voor ontwikkeling tot resultaat met een product of dienst, inspiratiesessies, testen met nieuwe technologieën en coöperatief leren) als kloppend hart.

Doel
Het consortium heeft als doel om met een eco-systeem van gemeenten, politiek, bedrijven, start-ups, onderwijs en kennisinstellingen de kwaliteit van leven en de economische aantrekkingskracht van Brainport Eindhoven te vergroten door middel van nieuwe technologieën (zoals 5G, AI, VR/AR, blockchain, fotonica) en innovatieve toepassingen.You're using an old browser
The support for your browser is limited. To enhance your internet experience it's recommended to update your browser. Update browser now!

×